SMERTEEHANDLING

 

Smerte er et signal fra kroppen om at noget ikke er som det skal være. Derfor anbefaler jeg altid at du opsøger en læge inden hypnosebehandlingen for at sikre at du ikke fejler noget alvorligt.

Det anslås at hver 5. dansker lider af kronisk smerte og at ca. 100.000 danskere faktisk har smerte af den smertemedicin de tager.

Hypnose er en naturlig tilstand og kan gøre en markant forskel for smertepatienter.

Smerte opfattes af hjernen. Ved hjælp af scanninger, ved man i dag at hjernen under hypnose påvirkes i positiv retning og at der frigives hormoner som er kroppens naturlige morfin - altså smertelindrende i sig selv. Du kan ved hjælp af simple teknikker lære at bringe dig selv i hypnose og "lære" din hjerne at opfatte smerte på en anden måde, så smerten bliver mindre eller endda helt fjernes. Det kan være både midlertidig smerte eller kroniske.

Ofte kan der ligge en psykisk årsag bag smerten, som f.eks. ved hovedpine. I de tilfælde finder vi frem til lige nøjagtig den terapi du har brug for så smerten slippes fuldstændig.
I lande som England, Spanien og USA er hypnose meget brugt som eneste smertelindring ved tandlæge, fødsler og endda operationer. 

 

Weltklasse