Hypnoterapi er hypnose kombineret med terapi

Tekst m/billede

HVAD ER HYPNOSE 

Hypnose er en tilstand, hvor opmærksomheden er fokuseret på noget som er umiddelbart vigtigt lige nu. Den fokus kan være så intens, at man lukker alt andet ude, f.eks. lydende omkring en.

Ligesom når du bare sidder og falder i staver, tankerne er langt væk. Selvom det måske kun varer nogle få sekunder, kan man føle sig genopfrisket eller måske pludselig være kommet i tanke om noget man havde glemt.

I den hypnotiske tilstand, er man modtagelig for suggestioner (positive forslag) som integreres i det ubevidste sind.

HVAD ER HYPNOTERAPI

Her arbejdes der både med suggestioner og terapi i hypnose, hvilket gør behandlingen langt mere effektiv. Jeg bruger bl.a redskaber hentet fra psykoterapi, da mine forskellige uddannelser tillader at jeg kombinerer flere terapiformer.

En behandling varer 1-2 timer. Den omfatter en grundig samtale, hvor de problemer eller adfærdsmønstre du ønsker ændret bliver belyst. Herefter får du forklaret, hvad der kommer til at ske og du kan naturligvis stille de spørgsmål du har inden selve behandlingen.

I hypnosen ligger du afslappet og lytter til min stemme. Jeg guider dig under hele forløbet på en behagelig og tryg måde. Du vil kunne huske det der er sket under hypnosen og du vil føle en dyb indre ro og føle dig resourcefyldt med din nye indsigt.

Der er afsat tid til eftersnak, hvis der er behov for det. 

Jeg hjælper gerne børn fra ca. 6 år. Min hidtil ældste klient har været 84 år.

Du får hos Tophypnose en mere effektiv behandling, da jeg som en af meget få hypnotisører i Danmark, arbejder på fuld tid og dermed har stor erfaring. Jeg har arbejdet med terapi siden 1993 og med flere forskellige uddannelser, har jeg mulighed for at kombinere flere metoder i din behandling. Oftes er 1-3 behandlinger nok, men har du flere problematikker skal du naturligvis forvente mere.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System