Soul key, tidligere liv og livet mellem livene

AVANCERET REGRESSION - SOUL KEY

Regression til tidligere liv, vil være utrolig givende for dig der føler at du render ind i de samme problematikker igen og igen, føler dig fastlåst, har du et anspændt forhold til andre mennesker omkring dig eller hvis du er angst for døden ?

Nogle mennesker ønsker at blive ført til et tidligere liv af nysgerrighed, mens andre har et ønske om at finde årsag og løsning på problemer der fylder. Der kan sagtens ligge fortrængte oplevelser fra barndommen eller et tidligere liv, som generer i dit liv lige nu. Ved at få indsigt i de situationer som har påvirket dig tidligere, vil du få mulighed for at opløse disse sider fra fortiden. Du får samtidig udvidet forståelsen af dig selv og din rolle i dit nuværende liv og dermed frigivet ny energi.

 

Gå et skridt videre med Soul key

Her opleves udover tidligere liv, livet mellem livene og du har mulighed for at få kontakt med dine åndelige hjælpere, som vil guide dig lige netop der hvor du har brug for det. Du har i soul key mulighed for at få besvaret spørgsmål omkring din krop, sygdom, meningen med dit liv, hvad du skal lære og meget, meget mere.

Regression og Soul Key indledes med en grundig samtale, hvor vi sammen finder de områder vi skal arbejde med. Du kan naturligvis stille de spørgsmål du har inden behandlingen. I selve terapien ligger du afslappet og lytter til den guidning du får, imens du vender opmærksomheden ind i dine oplevelser. Du guides under hele forløbet på en behagelig og tryg måde.  Efterfølgende vil du kunne huske alt der er sket og du vil føle en dyb indre ro og føle dig resourcefyldt med din nye indsigt.

Soul key tager 2-3 timer og jeg anbefaler at du holder fri resten af dagen, så du kan nyde den dejlige tilstand.

 

Hej Janne
 
Det var min første gang med Soul Key - og det blev en anden oplevelse end hvad jeg havde forestillet mig.... det liv jeg oplevede var fyldt med ensomhed og knuste drømme, som jeg følelsesmæssigt gennemlevede... Ikke specielt behageligt -men MEGET ægte....
Det at opleve dødsøjeblikket fra det liv, var en meget fredfyldt oplevelse - og jeg kunne mærke hvordan min sjæl glædede sig til at give slip og komme hjem - det var en meget stærk og behagelig oplevelse.
Livet mellem livet - oplevelsen var SÅ fyldt med kærlighed, glæde, humor og velvære, at jeg kun kan glæde mig til at komme tilbage.
Min oplevelse efter Soul Key - er at jeg er meget mere afklaret omkring min rolle i forhold til den problematik jeg kom til Janne med og jeg har meget mere tillid til livet.....

Mange tak for "turen" - og venlige tanker fra Ditte 

Avanceret regression
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System