Læs her hvad tilfredse klienter har oplevet og udtaler

MINE KLIENTER SIGER:

Hej kære Janne

Jeg besøgte dig sidste tirsdag og har nu hver dag siden haft det SÅ meget bedre, end jeg har haft i flere år.

Du fik virkelig trykket på de rigtige knapper. Når jeg er ude at handle, ser jeg vitterlig slet ikke hylderne med kager og slik. Jeg har fået en ro indeni, som gør at jeg kan nyde min mad og glæde mig over at lave den og ikke ødelægge min appetit ved at spise under forberedelserne. Mad er ikke længere forbundet med dårlig samvittighed. Det er fantastisk.

Jeg er ikke blevet hellig og smagte slik, da der var en skål på bordet i weekenden. Men jeg tømte ikke skålen, som jeg ville have gjort før. Og mit cola forbrug er nedsat i den grad, ikke fordi jeg er obs på det, men fordi lysten til det er SÅ meget mindre. Jeg går og smiler fjollet for mig selv og sagde forleden morgen til min mand:  "Ved du hvad, - jeg elsker mig selv" :O) 

- Janne, tusind tusind tak for hjælpen. Det er SÅ fantastisk, hvad det har betydet for min hverdag.

Mange knus

Lisbeth

SORG
Kære Janne

Jeg kan fortælle dig, at jeg nu er helt afklaret. Det har givet mig så meget, at få sat den store sorg på plads, som har fyldt så meget. Det har desuden givet mig meget stof til eftertanke, for det er på en måde helt fantastisk, at opleve hvor stor indflydelse underbevidstheden kan være styrende for ens liv.
Skulle jeg nogensinde komme i en ligende situation vil jeg helt sikkert finde vejen til dig igen!
Endnu engang tusinde tak for din hjælp!!!!

Bedste hilsner
Karina

Marlene Meyer Møller har anmeldt Tophypnose – 5 stjerner

ANGST

Jeg kan varmt anbefale Tophypnose.
Det har virkelig hjulpet mig, og jeg har fået redskaber med, som jeg bruger i hverdagen.
Det har øget min livskvalitet i den grad!
For mig har angsten været alt for krævende.
Jeg ville ønske at jeg havde været her meget, meget før. ...
Hvis det var muligt ville jeg sætte 10 stjerner

Hej Janne,

Jeg har så længe jeg kan huske kæmpet med stærk jalousi. Dette har haft effekt på samtlige, hvis ikke alle, af mine forhold, hvad end disse har været seriøse eller 'casual dating'. De følelser, jeg har kæmpet med, er svære at udtrykke, men hvad der kommer tættest på, må være at jeg gennem årene altid har kæmpet med, at jeg overtænkte alting. Derudover jeg var usikker og følte, jeg druknede i negative tanker, mistillid og mere. De mindste ting fra mine partnere gennem tiden har kunnet trigger disse ting og jeg har så ofte følt en bidende fornemmelse, samtidig med at jeg følte, min mave snoede sig sammen når jalousien tordnede frem. Jeg gik derfor til Janne, fordi jeg var træt af dette og virkelig desperat efter hjælp. Jeg kom ind til Janne og hun tog rigtig godt imod mig; jeg havde INTET kendskab til hypnose, hvilket hun forklarede og gjorde, at jeg følte mig tryg ved det hele. Efter mødet med Janne er jeg nu et helt andet menneske og jeg hviler så meget i mig selv og mit parforhold. Jeg har meget mere overskud og ro i sindet. Det krævede kun ét møde med Janne og siden har jeg ikke følt jalousi på det plan, jeg førhen følte det. Til Janne har jeg bare at sige: Af hjertet tak! Du har ændret mit liv på en måde, jeg aldrig troede kunne ske.

- Thomas

Hejsa 
Blev simpelthen nød til at skrive dette til dig 

Jeg har tilmeldt mig et foredrag i aften og i stedet for at være nervøs for hvordan det skal gå SÅ GLÆDER JEG MIG 
Tænk at du efter 2 behandlinger har hjulpet mig så meget! 
Jeg skal ikke tænke på om hvor jeg skal sidde eller om lokalet er stort eller om der er mange mennesker! 
Det er bare livskvalitet - jeg er dig evig taknemmelig 
Jeg bruger mit " anker" og så går det bare derudaf!
Kæmpe kram fra Marlene

 

Hanne Sørensen har anmeldt Tophypnose – 5 stjerner

COLA AFHÆNGIG

Kæmpe storforbruger af Pepsi max .. og jeg mener virkelig storforbruger
Tænkte at nu måtte jeg gøre noget . Snakkede med en god veninde det havde været hos tophypnose for rygeafvænning .. hun har nu været røgfri i over et år
Fik en omgang hypnose og kørte direkte hjem og hældte mit cola ud og har ikke rørt det siden .. og aller bedst .. slet ikke lyst og tænker ikke på det overhovedet ., drikker slet ikke sodavand overhovedet mere men masser af vand så kæmpe stort tak til tophypnose

STRESS
 
Jeg blev anbefalet Janne (tophypnose) af en veninde, og det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg var gået ned med stress og havde fået angst... til følge. Jeg var sygemeldt i 10 måneder. Og brugte 1 år på at komme op på 30 timer.
Janne har hjulpet mig med at mærke mig selv og kroppens signaler. Jeg har det godt i dag og er glad. Er stadig forsigtig med mange ting, da jeg aldrig vil ende der igen.
Vil klart anbefale andre der er ramt af stress eller angst at prøve hypnose hos Janne, det virker hvis du er villig til at arbejde med dig selv og give dig selv den ro der skal til.
Tak Janne for alt din hjælp, du er utrolig dygtig og hjælpsom
Tina Schneider
 
VELVÆRE
Simpelthen fantastisk ved tophypnose, bare det at komme et sted hen, hvor man får ro i kroppen, ingen stress, man glemmer alle de trælse ting, man er så glad og positiv, spring fyldt med energi bagefter!! at få renset kroppen er fuldstændig fantastisk!!
Hun er professionel
 
Jesper Pilgaard
 

Hej Janne.

Vil bare lige fortælle at jeg for 1 år siden var hos dig for at få hjælp til at slippe de søde sager. Nu 1 år efter har jeg tabt mig over 10 kg, går omkring 140 km om måneden. Og spiser med god samvittighed et lille stykke kage eller et stykke slik en gang imellem. Så mange tak for hjælpen :-)
Mvh. Mette Thorshauge

 

Søn med hjemve

Hej Janne.

Det er gået rigtig godt. Den første nat sov han uden problemer på eget værelse og har sovet der lige siden. I weekenden lavede vi en soveaftale med hans kammerat. Han var MEGET nervøs inden og ville ikke rigtig afsted men vi aftalte at hvis han kunne mærke det ikke gik blev han hentet. Kamneratens mor vidste det hele, så hun var meget OBS på ham. Men der var intet da han først kom derud og da de skulle sove var han bare gået i seng uden problemer og havde sovet hele natten. Han sagde han var vågnet en gang men var faldet i søvn igen med det samme. Vi håber han er over det.

Tusinde tak for hjælpen vi vil helt klart anbefale dig til andre.

Mvh Ann

 JALOUSI

Hej Janne

Jeg har fået det meget meget bedre med mig selv og mine tanker. Min selvtillid har fået det meget bedre, for jeg kan jo godt klare mig selv og jeg er jo ikke afhængig af noget som helst bortset fra den kærlighed jeg har, ellers føler jeg mig fri for mange dumme tanker. Samtidig er jeg blevet bedre til at holde fokus på både arbejde og min sport.
Jeg har besluttet mig for ikke at være jaloux, det kræver for meget energi og det håndtere jeg faktisk meget godt nu.
Jeg er glad for alt det du har hjulpet mig med.
Knus Jesper

 

Hej Janne!

Jeg vil lige sige tusind tak for hypnoterapien - kan mærke at det har hjulpet rigtig meget. Jeg kom fordi jeg følte mig usikker, og du hjalp mig til ikke at være nervøs for min køreprøve. Da jeg gik hen  til prøven, havde jeg det helt fantastisk, var rolig, og glædede mig bare til jeg havde fået kortet. Jeg var nemlig helt sikker på at det nok skulle gå godt. Jeg har været glad lige siden behandlingen, og de grimme tanker har faktisk holdt sig væk. Jeg er ligeglad med hvad andre synes om mig, så det har virkelig været en stor hjælp for mig at besøge dig. Da min mor og jeg gik ud til bilen da vi var færdige, sagde hun, at jeg strålede helt. Det gentog hun også et par gange i løbet af dagen :-) Derfor er jeg meget taknemmelig for din hjælp.

Anonym

 

FOBI

Hej

Jeg var ude ved dig da jeg var bange for fugle - det har været en stor hjælp for mig;
Jeg syntes det har givet mig en indre ro - har været ude ved en arb.kollega der har duer. Jeg turde godt nok ikke lige at gå derind, men jeg rørte da ved en (SEJT).
Jeg har en tid igen - men den springer jeg over i første omgang - ringer til dig hvis jeg får behov....

TAK for hjælpen
Helle

SUKKERAFHÆGIG


Hej Janne.

Jeg var til behandling hos dig for "sukkerafhængighed!"
Det virker som om behandlingen har haft effekt. Jeg har ikke haft trang til søde sager, kage slik, cola mv. siden.
Har reduceret cola  forbrug med 75% og har ikke spist kage eler slik siden, ej heller haft trang hertil.
Jeg har p.t. tabt mig ca 2 kg efter behandlingen, hvilket jeg er tilfreds med.
Umiddelbart ikke behov for flere behandlinge, men skulle jeg mod forventning få behov herfor, kontakter jeg dig.

Med venlig hilsen
E. T.

 

SPISEVANER

Hej janne

Tak for hjælpen det var dejligt og sjovt og prøve hynose.

Det går bare godt. Jeg har fået lavet en madplan og får handlet ind til det. Så vi ikke tager de nemme løsninger. Jeg har stadig ikke lyst til sodavand, jeg drikker vand eller hyldeblomst også når vi er nogle steder. Jeg har ikke lyst til hygge hele tiden med slik og hvad der hører til det. Og har lært at sige nej tak. Har også lært at smage på maden og ikke at spise så hurtigt. Så det er bare dejligt og har det også rigtig godt i kroppen, og mine hænder sover ikke mere.
hilsen Pia Hansen

 

DEPRESSION, ANGST

Hej Janne

Jeg var ude ved dig fordi jeg via min depression havde angst for at skulle på arbejde.
Dagene efter syntes jeg ikke jeg kunne mærke den store forskel, men det kunne jeg til gengæld da jeg startede på job i mandags.
Jeg var helt rolig både mandag og tirsdag, og jeg har det helt afslappet omkring det nu.

Tusind tak for din hjælp, det var spændende at prøve, og bestemt noget jeg vil anbefale til andre.

Mange Venlige Hilsener
Anonym

 

FLYSKRÆK

Hej Janne
Jeg takker dig rigtig mange gange.
Jeg havde en fantastisk flyvetur. Jeg var lidt nervøs, da jeg kom til lufthavnen – eller rettere følelsen spænding.
Men da flyveres var kommet i luftet, tænkte jeg bare ”var det det?” Jeg havde en rigtig god oplevelse.
Da jeg skulle hjem var der lidt turbulens, men da hjalp det at tage en dyb indånding og sige den sætning vi havde lavet.
Både da jeg lande i Venedig og da jeg landede i Ålborg følte jeg mig uovervindelig. Nu ved jeg at med lidt hjælp, vil der ikke være den ting jeg ikke kan komme til at kunne. Det er er super fed fornemmelse.
Vi er ved at planlægge en tur til KBH inden jul med børnene – det er bare fantastisk. Flere af vores venner har spurgt om vi kunne tænke os at tage med sydpå. Og det kan vi nuJ

Med venlig Hilsen

Pernille

 

KRÆSENHED

Hej Janne

Efter din behandling i fredags forlod jeg sdr. harritslev som et nyt menneske. Jeg er mere glad, fyldt med selvtillid og roligere jeg jeg var før, og med hensyn til at spise anderledes så kørte jeg forbi en tankstation for at hente sprinklervæske til bilen og normalt plejer jeg også lige at skulle have en fransk hotdog med mig men ikke denne gang jeg kom ud med spriklervæske og en pose med pærer uden sådan rigtig at tænke over det... om aftenen da vi skulle spise hos svigermor og far spise jeg kun en portion og i den portion indgik der bønner... jeg har aldrig smagt dem før og syntes dog godt nok også at de smagte underligt men ikke dårligt.... fredag aften blev der også serveret slik og is, men jeg holdt stand og så blot på de andre fik... Om lørdagen til frokost tog vi på en resturant med buffet hvor jeg normalt kun spiser kød og børneretter, men her fik jeg tomater, salat og pizza med rødløg.... efter jeg har været i behandling hos dig spisser jeg mindre og tænker ikke så meget over at det kan jeg ikke lide men j tænker derimod at hvorfor ikke lige prøve at putte det i munden og se hvad der sker... den kvalmene fornemmelse kan jeg bare ikke få frem...

Med Venlig Hilsen
Jimmie TherpANGST, NEGLEBIDNING

Hej Janne
Jeg vil lige give dig en tilbagemelding på mine besøg hos dig. Jeg opsøgte dig pga. panikangst, overspisning og neglebidning. Det går rigtig godt, mine angst anfald er forsvundet, dog har jeg ikke haft undervisning siden men havde vejledning i fredags og der havde jeg bare den almindelige følelse, som man har ved sådanne situationer. Men jeg var til julemarked hos Georg Jensen sidste weekend og der var i hundredvis af mennesker og der var INTET. Det er bare så fedt at man ikke bliver hæmmet af den angst mere, det har givet mig et helt nyt liv. Mht. overspisning spiser jeg som godt ikke slik og andre søde sagde mere, men kan dog stadig få lyst til det og tager jeg lidt gør jeg det som normale mennesker gør og ikke en skål for mig selv. Og har også fået et normalt forhold til mad og har tabt 4,2 kg siden jeg var hos dig...:O) Går 4 km hver dag, laver 20 min gymnastik hjemme og 1.5 times svømning hver uge, uden at føle mig stresset. Har også fået mere overblik i hverdagen og med mine studier.
Og negle, ja dem rører jeg heller ikke mere så de er ved at være pæne og lidt lange..
Så det har været en kæmpe succes, som du sikkert kan høre, og jeg vil gerne takke dig af hele mit hjerte for at have medvirket til jeg fik et bedre liv.

Mange hilsner fra Christine Kristiansen.

 

SELVVÆRD

Hej Janne

Min datter var hos dig i august måned vedr. vejrtrækningsproblemer og rystelser ifm. anstrengelser Både Simone og jeg er dig dybt taknemlig. Hun har stort set ingen gener længere, hun har sport i skolen og dyrker sin fodbold og kan løbe og trække vejret frit på lige fod med sine jævnaldrende. Hun er blevet fyldt med selvtillid og ser lyst på tilværelsen igen, så det er bare super, duper skønt. Og vi anbefaler dig varmt til alle vi måtte komme i nærheden af der kunne trænge til det.

Venlig Hilsen
Gitte Bach

FOBI FOR HUNDE

Hej Janne

Jeg er en ti årig dreng som var ude hos dig, da jeg var meget bange for hunde.
Det hjalp rigtigt meget, og jeg har været sammen med flere hunde siden, som jeg har haft det fint med. Jeg har klappet og rørt ved nogle af hundene, og kan nu færdes uden problemer, hvor der er hunde. (mine forældre synes det er helt fantastisk)

hilsen Gustav

SELVTILLID

Hej Janne
jeg har haft det utroligt godt siden, jeg var ved dig.
siden vi fandt de kundepunker i mit liv, så ud fra det så tror jeg ikke det er nødvendigt med en gang mere.
hilsen Kim Larsen

 

SLANKNING

Hej Janne

Da jeg havde bestilt tid ved dig , for at få hjælp til vægttab var tankerne mange. Og næsten ingen viste at jeg skulle prøve hypnose. Jeg trode nok ikke helt på det, måske kun 60-70%. Men det var sidste chance jeg havde før jeg skulle under "kniven" til en vægt reducerende operation.
Men noget i mit indre "jeg" har du flyttet , så mad betyder mindre i dag. Jeg spiser meget sundere, spiser meget mindre. I det hele taget er jeg ikke styret af mad og dårlige vaner. Det virkede faktisk samme dag jeg kom hjem. Og har holdt lige siden. Min krop opdager pludselig at den er mæt og ikke behøver at overspise.


anonym

 

KLAUSTOFOBI

Hej Janne.
Tak for en god behandling.
Der er gået et par måneder, siden jeg var i behandling, og jeg må sige, at behandlingen fuldt ud har bestået sin prøve.
Jeg kan gå på fremmede toiletter, hvor der ikke er vindue, og låse døren efter mig, uden at blive svedig og tænke på om jeg kan låse op igen.
Jeg har også være på ferie (bustur) og har været med 4 forskellige færger, og har sovet ombord på 2 af dem. Kahytterne er jo ikke så store, men jeg havde ingen problemer.
Jeg er endog begyndt at overveje, om jeg skal prøve at flyve igen.
Tak for hjælpen, jeg bruger stadig hvad du lærte mig.


M.v.h.
Kirsten

 

OVERVÆGT pga SORG 
Hej Janne.
 Mit ærinde hos dig var vægtkontrol. Jeg var dødtræt af at blive styret af mad. Du fik mig til at fortælle at det var pga af min mor døde da jeg var 13 år. Jeg fandt dengang trøst i mad. Nu er jeg blevet 40 år. Indtil jeg gik ud af din dør var jeg overspiser...Nu går jeg her skide lykkelig men også med en følelse af om virkelig det skal være så nemt.. Mine overflødige kilo rasler bare af. Jeg har virkelig fået ro. Takket være dig. 1000 tak for at du fik mig ud af mit fængsel. 

Evig taknemmelig Jytte.

 

ANGST, FRYGT

Tak for sidst.. Jeg har mærket en tydelig forbedring med hensyn til at køre bil. Samme dag som jeg havde været ude ved dig, tog min veninde og mig hjem til mig hvor jeg tog min bil og kørte ind midt i byen. Samt en "længere tur" ud til skallerup. For første gang siden jeg fik kørekortet i hånden for tre år siden oplevede jeg at køre bil uden rystende ben.. Det var en oplevelse der var så stor for mig at jeg faktisk stod og hoppede og skreg af glæde da jeg havde parkeret.

Mvh Pernille


ANGST for EDDERKOPPER

Hej Janne.
Ja, nu har jeg jo et par gange efter behandlingen stødt på et par edderkopper og det er gået ok. Faktisk tog jeg en edderkop med lidt papir allerede den første aften. Det var godt nok ikke én af de store, men jeg tog den uden at tænke videre over det. Nogle dage efter tog jeg en større, men med støvsugeren. Jeg kan mærke, at jeg har fået det bedre med dem og jeg kan også gå ned i kælderen nu uden de store problemer og stå oprejst dernede, men jeg kan samtidig også mærke, at jeg har lidt af angsten endnu.
Men generelt vil jeg sige, at jeg har fået det bedre og bruger ikke så meget tid på at kigge efter edderkopper, når jeg går ind i et rum og det er enormt befriende!

Anonym


NERVØSITET

Hej Janne....

Jeg bestod jagt prøven , jeg blev ikke så nervøs som jeg plejer at være når jeg er til prøver. Jeg kunne mere slappe af siden jeg har været ude ved dig, og fik heller ikke de svede ture som jeg plejer at få.
Jesper

 

TANDLÆGE ANGST

Hej Janne
Tak for en go hypnose. Jeg har været glad lige siden og ser frem til tandlægebesøget på fredag. Håber, at det holder...
K.h Lise

Hej Janne
Jeg overlevede... endda godt!
Var helt cool da jeg satte mig i stolen. Fik en god snak med tandlægen om mit problem: luftpust og vand, hvilket hun så sparede på. Fik lavet et hul, det gik rigtig godt.
Fortalte om hypnosen som hun vil anbefale til andre. Jeg sagde at jeg gerne vil formidle kontakt til dig, hvis nogen efterspørger det.

Knus Lise


NEGLEBIDNING

Hej Janne...

Nu er det ved og være et par uger siden jeg har været ude ved dig. Jeg syntes det var en meget speciel oplevelse, men også meget lærerigt. Synes det gik rigtigt godt og professionelt til.
Jeg kan sagtens sidde uden og tænke over det og ikke bide negle. Det har hjulpet til og give mig mere styrke det kan jeg mærke. Har overhovedet ikke bidt endnu og de er blevet længere end de har være i over 6-10 år. :-) Det er rigtig rart...
Endnu en gang tak, for den gode hjælp..

hilsen Nikolai...


EKSAMENSANGST

Hej Janne!
 
Jeg  kan fortælle dig, at min mundtlige eksamen i aftaleret og erstatningsret, gik MEGET bedre end hvad jeg nogensinde havde turde håbe på, gik nemlig derfra med et 12 tal! Så det var helt vildt fantastisk og er utrolig stolt:) Det har jeg ALDRIG prøvet at få til en eksamen før.. Så uanset hvad, tror jeg på det har hjulpet mig på en eller anden måde:) Jeg havde i hvert fald en ro i kroppen og fik vendt nervøsiteten til spænding, hvilket hjalp mig utrolig meget. Jeg følte mig selvsikker, og gav mig selv tid til at tænke over spørgsmålene de stillede frem for at panikke og svare forkert alt for hurtigt. Så vil bare sige tusinde tak for din hjælp:) Det var helt vildt...
 
Mange venlige hilsner fra Stephanie 
 

RYGESTOP

Hej

Lige en tilbagemelding ang. hvordan det går, efter at jeg var ude hos dig.
Det går rigtigt godt. Jeg har ikke røget og heller ikke haft trangen til det på noget tidspunkt efter at jeg var hos dig.
Jeg er 100% sikker på at jeg har røget de cigaretter jeg skulle. Jeg er stolt og glad over det.

Tak for hjælpen.
Anonym

 

FOBI for mus

Hej Janne

Det går godt med mig. jeg er meget mere afslappet omkring musene. jeg kan f.eks lægge mig til at sove uden at jeg først bruger tid og energi på at lytte om der evt er mus på loftet. skraldespanden kan jeg også uden problemer tømme.
Alt i alt har det været en positiv oplevelse for mig. Det var også meget trykt og behageligt hos dig under behandlingen. Jeg var lidt træt resten af dagen men var ok. Da jeg gik fra dig var jeg lidt i tvivl om jeg havde været hypnositeret. Syntes nok jeg havde været for nærværende ifht det jeg havde forestillet mig og troede måske at det var min gode fantasi der havde spilllet ind. Men nu som tiden er gået og jeg har læst de papirer jeg fik med og at jeg har det fint gør at det tror jeg alligevel jeg var!
kunne meget vel tænke mig at vende tilbage med andre problemstillinger på et tidspunkt og har også anbefalet det/dig til folk jeg kender.

Venlig hilsen A.


RYGESTOP

Kære Janne

Det er nu et halvt år siden du hypnotiserede mig og hjalp mig med langt om længe at slippe af med tobakken. Før din hypnose havde mine rygestop forsøg været en krævende kamp mod mig selv, men efter din hypnose blev det hele ganske anderledes nemt. Det føltes nærmest som om jeg aldrig havde røget, og tobak var noget alle de andre stakler måtte kæmpe mod. På en måde var det som om jeg med et slag kom på den anden side af den mur, som jeg forgæves havde forsøgt at komme over i meget lang tid. Du gav mig det sidste skub over på den anden side.

Hilsen Gert

 

EKSAMENSANGST

Hej Janne!

Jeg klarede eksamen. :-). Jeg er glad for jeg bestod! Så tusind tak fordi du gad tage tid til mig i går, det har hjulpet mig meget!

Kærlig Hilsen
Sofie.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System