Rygestop og hypnose, den letteste vej til at kvitte smøgerne

RYGESTOP

Vaner slippes let med hypnose

Da langt de fleste ryger fordi det er en vane - en automatisk handling, er succesraten for rygestop med hypnose meget høj.

Jeg har gennem mange års erfaring og ved at kombinere flere metoder, udviklet min egen rygestop behandling, som har vist sig at være særdeles effektiv. Derfor får du her en helt unik behandling mod rygetrang, som du ikke finder andre steder.

Omkring 90% af mine klienter stopper efter kun 1 behandling. De melder tilbage, at der ingen rygetrang er efterfølgende overhovedet. Til sammenligning er der kun 14% der stopper med f.eks. plastre eller tyggegummi.

I hypnose arbejdes der med det underbevidste sind og der laves en form for aftale med de dybere lag, om at slippe alt det der har med rygning at gøre. Jeg arbejder altid hen imod, at du skal kunne være sammen med andre der ryger og kunne gøre det du plejer, helt uden rygetrang.

Ganske få mennesker har brug for terapi i forbindelse med rygestop. Det skyldes oftest at der er blevet røget for at dæmpe forskellige følelser. I de tilfælde må du regne med flere behandlinger ofte 2-3. Prisen for 1.behandling rygestop er 1400 kr. Skulle du få brug for en opfølgning, betaler du for den tid du her bruger 400 kr pr. 1/2 time.

Virksomheder tilbydes rygestop for sine medarbejdere                                                                                                         

Jeg har bl.a. ydet rygestop til Novo nordisk, Århus kommune og Hobro beton element

.

Referencer

Hej Janne .
Jeg var ude ved dig til rygestop var lidt spændt på om det virkede men må sige at jeg overhovedet IKKE har tænkt på smøger som jeg ellers plejer at gøre :) MEGET POSITIVT :) Plejer heller ikke at være nem at være sammen med efter rygestop ( sur og tvær ) det har der heller ikke været noget af :) SÅ JEG ANBEFALER DIG TIL ALLE SOM JEG SNAKKER MED
Mvh. Jan L. Pedersen

 

 Hej Janne
Det er nu længe siden jeg besøgte dig for at blive røgfri og det er lykkes. Jeg har overhovdet ikke haft lyst til at ryge og har ikke haft problemer med at være sammen med folk der ryger. Ud af de gange jeg tidligere har prøvet at stoppe, som mislykkes eller delvis lykkes, kan jeg mærke en stor forskel. Jeg føler mig mere glad og har slet ikke trang til at skulle ryge.

Med Venlig hilsen

Henrik Hansen

 

Jeg kan fortælle at JEG STADIG ER RØGFRI, så det må siges at være en succes. Jeg anbefaler din behandling, som jeg fandt facinerende og spændende til både kolleger og andre.

Mvh H

Kære Janne
Det er nu et halvt år siden du hypnotiserede mig og hjalp mig med langt om længe at slippe af med tobakken. Før din hypnose havde mine rygestop forsøg været en krævende kamp mod mig selv, men efter din hypnose blev det hele ganske anderledes nemt. Det føltes nærmest som om jeg aldrig havde røget, og tobak var noget alle de andre stakler måtte kæmpe mod. På en måde var det som om jeg med et slag kom på den anden side af den mur, som jeg forgæves havde forsøgt at komme over i meget lang tid. Du gav mig det sidste skub over på den anden side.

Hilsen Gert

Hej

Lige en tilbagemelding 
Det går rigtigt godt. Jeg har ikke røget og heller ikke haft trangen til det på noget tidspunkt efter at jeg var hos dig.
Jeg er 100% sikker på at jeg har røget de cigaretter jeg skulle. Jeg er stolt og glad over det.

Tak for hjælpen.
Anonym

Tekst
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System