Med sportshypnose vinder du mere - på alle niveauer

SPORTSHYPNOSE

- Er et stærkt værktøj for sportsudøvere individuelt, team eller klub, der vil kunne præstere bedre og opnå optimale resultater.

De fleste har hørt om mentaltræning men ikke mange er opmærksomme på i hvor stor grad det mentale spiller ind på resultaterne. Det er vigtigt ikke kun at opbygge muskelmasse, teknik, styrke og udholdenhed, men mindst lige så vigtigt er det at træne sit mindset i forhold til sin sport. Med sportshypnose får du det maximale ud af dit talent.

Med positiv psykologi og hypnose hjælper jeg dig til at øge dit fokus, din motivation og koncentration i væsentlig grad. Har du blokeringer af en eller anden art, afhjælpes de. Uanset om du er motionist eller professionel sportsudøver, vil du VINDE MEGET MERE MED SPORTSHYPNOSE.

Kontakt mig gerne for mere information og tilbud. Jeg tager gerne ud i sportsklubber og holder foredrag.

Jeg har allerede hjulpet børn og voksne bl.a. indenfor ridning, fodbold, karate. boksning og dart og benytter mig naturligvis selv af de fantastiske redskaber.

" Hej.
Det er Oscar, jeg var i hypnose hos dig i sommerferien. I fodbold har det VIRKELIGT hjulpet, jeg er blevet kampens spiller i 3 ud af de 4 kampe vi har spillet, og er blevet ekstremt sikker på mig selv. Jeg ville bare sige tak"

Vh Oscar   

Tekst m/billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System