Vægttab med mulighed for kostvejledning og motivation

VÆGTTAB - SPISEVANER

Drop kuren og nå din idealvægt med hypnose

Jeg har gennem mange års erfaring og ved at kombinere flere metoder, udviklet en helt unik slankebehandling, som du ikke får andre steder.

Her finder vi og bearbejder årsagen til din overvægt sammen, så du slipper trangen til at spise for meget eller det forkerte. Mange spiser på følelser, som man ikke altid selv er bevidst om, det kan f.eks. være kedsomhed, ensomhed eller noget helt andet og ved at blive bevidst om det, har du mulighed for at ændre din adfærd.


Som noget ekstra, har du hos Tophypnose mulighed for at få kostvejledning og motivation, f.eks. til at dyrke mere motion, hvis du ønsker det, da jeg har specialiseret mig i at arbejde med vægttab og sund livsstil. Hypnosen tilpasses individuelt så du får præcis det du har brug for.

En slankebehandling hos Tophypnose tager 1 1/2 - 2 timer. Forvent 1-3 behandlinger og et varigt vægttab.

Læs tilbagemeldinger fra tidligere klienter her:

 

Kære Janne 
Der er nu gået en lille måned siden mine 2 besøg hos dig og jeg kan "ikke få armene ned"
Jeg har uden besvær tabt 7 kg på en måned. Jeg er ikke faldet i en eneste gang og har ikke skænket min indre "hyggemoster" en eneste tanke siden. Det er absolut den nemmeste kur jeg nogensinde er gået igang med. Du har fjernet al trang til usundt og tanken om at jeg går glip af noget er helt væk. Jeg undrer mig stadig over hvor nemt det har været. Synd der ikke er mere focus på den slags terapi, for kunne det hjælpe mange der bare ikke lige kan få en slankekur til at lykkedes.
Med taknemmelighed, knus og venlig hilsen Birgitte B

 

Hej Janne.

Vil bare lige fortælle at jeg for 1 år siden var hos dig for at få hjælp til at slippe de søde sager. Nu 1 år efter har jeg tabt mig over 10 kg, går omkring 140 km om måneden. Og spiser med god samvittighed et lille stykke kage eller et stykke slik en gang imellem. Så mange tak for hjælpen :-)
Mvh. Mette Thorshauge


Hej Janne.
Jeg var ude hos dig i tirsdags. Mit ærinde var vægtkontrol. Jeg var dødtræt af at blive styret af mad. Du fik mig til at fortælle at det var pga af min mor døde da jeg var 13 år. Jeg fandt dengang trøst i mad. Nu er jeg blevet 40 år. Indtil jeg gik ud af din dør var jeg overspiser...Nu går jeg her skide lykkelig men også med en følelse af om virkelig det skal være så nemt.. Mine overflødige kilo rasler bare af. Jeg har virkelig fået ro. Takket være dig. 1000 tak for du fik mig ud af mit fængsel. Jeg skriver til dig igen når jeg har tabt mine første 10 kg.

Evig taknemmelig Jytte.

 

Kæmpe storforbruger af Pepsi max .. og jeg mener virkelig storforbruger
Tænkte at nu måtte jeg gøre noget . Snakkede med en god veninde det havde været hos tophypnose for rygeafvænning .. hun har nu været røgfri i over et år
Fik en omgang hypnose og kørte direkte hjem og hældte mit cola ud og har ikke rørt det siden .. og aller bedst .. slet ikke lyst og tænker ikke på det overhovedet ., drikker slet ikke sodavand overhovedet mere men masser af vand så kæmpe stort tak til tophypnose

Hanne Sørensen

 

Hej Janne

Da jeg havde bestilt tid ved dig , for at få hjælp til vægttab var tankerne mange. Og næsten ingen viste at jeg skulle prøve hypnose. Jeg trode nok ikke helt på det, måske kun 60-70%. Men det var sidste chance jeg havde før jeg skulle under "kniven" til en vægt reducerende operation.
Men noget i mit indre "jeg" har du flyttet , så mad betyder mindre i dag. Jeg spiser meget sundere, spiser meget mindre. I det hele taget er jeg ikke styret af mad og dårlige vaner. Det virkede faktisk samme dag jeg kom hjem. Og har holdt lige siden. Min krop opdager pludselig at den er mæt og ikke behøver at overspise.

anonym

Tekst m/billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System